blogging questionsAs many journeys in life, the blogging journey begins with learning. With no money and no time, how are we going to do this? Googling helps a lot. Make sure, though, what you wish for, as it may come true. Did you ever google for “how to drive more traffic to your blog”? Out of the 12,500,000 results returned, which are the helpful ones? Google doesn’t know. You have to choose. You’re in charge from there.

I’m going to add now to the Google knowledge portfolio, my list of “how to” blogging questions, answered. After reading it, if your blog is not going to end up in glory, at least you’ll have a big smile on your face.

Question 1: How to drive more traffic to my blog?

Answer: Put your server in the middle of the street.

Question 2: How to make money online?

Answer: Money is made by The National Bank, via their printing house. All you can do is earn it.

Question 3: How to earn money online?

Answer: Do you want to earn it for yourself, or for those teaching you how to earn money online?

Question 4: How to earn money online for my personal use?

Answer: You selfish human being! You want to keep everything for yourself, don’t you? Guys like you are a shame to humanity!

Question 5: How to earn money online, with the purpose of donating them?

Answer: Start by donating some beers to thirsty throats and money will start flowing (how do you think they came up with the term “cash flow”?)

Question 6: How to become a popular figure?

Answer: Please define “popular”. Would “Paris Hilton” match that?

Question 7: How to become the Paris Hilton of blogging?

Answer: Just don’t. Somebody else was there first, and it was not Paris Hilton (if you don’t believe it, google a little bit).

Question 8: How to get to the front page of Digg?

Answer: Just type in your browser digg.com. This should take you straight to the front page of Digg. 99% guaranteed.

Question 9: Is there any question you don’t have an answer?

Answer: Nobody has all the answers. Not even Google.